Fair trade producten
vanKaarstotServet
Fair tradeOver fair tradeFair trade productenKaarsen, servetten, lantaarns etc.Bedrijven en KerstpakkettenContactFairtrade nieuwsFairtrade links en linkbuilding
Fair trade Kaarsen
Dreamlights
Fair trade KaarsenHelaas hebben we bij VanKaarstotServet geen Fairtrade kaarsen en Ecologische kaarsen meer in het assortiment.

De huidige voorraad kaarsen die zijn gemaakt in fairtrade gecertificeerde omstandigheden zijn de ecologische kaarsen van Fairly hearts. Dit assortiment is een luxe collectie met kaarsen in kokosnoten en tinnen blikjes. De geur is subtiel en de kaarsen branden mooi en schoon op. Ze zijn gemaakt van sojawas en palmwas.

In het assortiment zijn een aantal bijzondere fair trade kaarsen van Fair Trade Original 
(niet meer op voorraad). Met de aankoop van deze fair trade kaarsen ondersteunt u de kaarsenmakers in Indonesië. Omdat zij een eerlijke prijs krijgen voor hun kaarsen zijn ze in de gelegenheid een menswaardig bestaan op te bouwen en om eerlijke arbeidsvoorwaarden te bieden aan hun werknemers. 
Klikt u hier voor onze bijzondere 
Fair Trade Kaarsen
U komt dan op de site VanKaarstotServet, zodat uw bestelling veilig en betrouwbaar afgehandeld kan worden.

Klik op één van onderstaande afbeeldingen en creëer een sfeervolle fair trade sfeer:


Fair trade kaarsen  http://www.vankaarstotservet.nl/kaarsen-2/fair-trade-kaarsen.html

fairtrade kaars  fairtrade sfeerkaars

Voor het algemene overzicht kaarsen klikt u op onze categorie Kaarsen.Woonaccesoires Webshop
Fair tradeOver fair tradeFair trade productenKaarsen, servetten, lantaarns etc.Bedrijven en KerstpakkettenContactFairtrade nieuwsFairtrade links en linkbuilding