Fair trade producten
vanKaarstotServet
Fair tradeOver fair tradeFair trade productenKaarsen, servetten, lantaarns etc.Bedrijven en KerstpakkettenContactFairtrade nieuwsFairtrade links en linkbuilding
Bedrijven en Kerstpakketten

Kerstpakketten
 

Als bedrijf kunt u zelf een kerstpakket samenstellen uit het kerstkaarsen-assortiment in de webwinkel. Het toevoegen van fairtrade kaarsen en fairtrade kaarsenhouders geeft het kerstpakket een verantwoord en betrokken karakter. Via de mail of per telefoon kunt u aangeven hoeveel pakketten u wilt bestellen en eventuele specifieke eisen vermelden. U kunt natuurlijk ook gewoon online kerstkaarsen bestellen en zelf uw kerstpakketten samenstellen.

CadeauBonnen

Als u iets origineels wilt geven, kunt u ook gebruik maken van onze cadeaubonnen; uw medewerkers kunnen dan zelf een pakket samenstellen in onze webwinkel. Vanwege het ruime aanbod van meer dan 1100 artikelen maakt u iedereen tevreden. Een cadeaubon of een leuk sfeerpakketje is ook een origineel cadeau voor verjaardagen, als afscheidscadeautje of als bedankje voor uw medewerkers.
 
Relatiegeschenken

Voor leuke relatiegeschenken komt u bij  VanKaarstotServet terecht. Bij ons stelt u mooie pakketjes samen of maakt u uw relaties blij met een kaars met daarop een gelukswens, aanmoediging, foto of uw logo. Wij kunnen elke gewenste kaars laten bedrukken.


Sponsoractieplan

Bent u betrokken bij een school, club, stichting of vereniging en op zoek naar extra geld? Kijkt u eens op www.Sponsoractieplan.nl.
Sponsoractieplan ondersteunt organisaties bij het opzetten en uitvoeren van originele sponsoracties om geld in te zamelen voor de eigen kas of voor een goed doel.

TIP: Wilt u eenvoudig online geld inzamelen neemt u dan eens een kijkje in onze Sponsor Webwinkel.

Wilt u verder zoeken? Dat kan hier: 
Fair tradeOver fair tradeFair trade productenKaarsen, servetten, lantaarns etc.Bedrijven en KerstpakkettenContactFairtrade nieuwsFairtrade links en linkbuilding